The International Federation for Structural Concrete (fib) sempozyumu 2023 yılında Türkiye’de düzenlenecektir

Eurocode’ların oluşumunda oldukça etkili olan uluslararası saygın bir kuruluş  The International Federation for Structural Concrete (fib)’in Türkiye Delegasyonu Temsilciliğini TDV yönetim kurulu başkanı Prof.Dr. Alper İlki yürütmektedir.

Bu kurumun önemli bilimsel aktivitelerinden olan fib Sempozyumu Cumhuriyetin 100. Yılı nedeniyle 2023 yılında Türkiye’de düzenlenecektir. Sempozyumun başkanlığını, fib Türkiye delegasyonu temsilcisi olarak Alper İlki, fib de ülkemizin temsilci vekili  Ali Karahan  ve genel sekreteri David Fernandez Ordonez birlikte yürütmektedirler.

Türkiye Deprem Vakfı, 2023 yılında düzenlenecek fib -2023 sempozyumun kurumsal destekçisi olacaktır. Bu vesileyle vakfın yurt dışında ilgili kurumlar tarafından tanınması amaçlanmaktadır.

The International Federation for Structural Concrete (fib) ile ilgili bilgi almak için aşağıdaki linkden ulaşabilirsiniz.

Sempozyum websitesi: www.fibsymposium2023.org