Muhammed Maraşlı

Y. Müh. Muhammed Maraşlı

İTÜ Uçak ve Uzay Bilimleri Fakültesinden Uçak Mühendisliği Lisans derecesi ile 1991 yılında mezun oldu. Kompozit Malzeme Teknolojileri üzerine yüksek lisans yaptı. 1989 yılından itibaren halen şirket ortağı ve yönetim kurulu üyesi olduğu Fibrobeton Yapı A.Ş şirketinde çalışmaya başladı. Lif Takfiyeli beton ürünlerin geliştirilmesi konusunda AR-GE ve innovasyon çalışmalarını koordine etmektedir. Hem Türkiye İMSAD ile sektörel olarak hem de Fibrobeton A.Ş ile Üniversite-Sanayi iş birliklerinin geliştirilmesi konusunda çalışmalar yapmaktadır. İTÜ Vakfı ve Türkiye Deprem Vakfı (TDV) mütevelli heyet üyesi ve TDV yönetim yurulu üyesidir. Türk Yapısal Çelik Derneği (TUCSA) yönetim kurulu üyesidir. Ülkemiz yapı sektöründe dijitalleşme çalışmalarına öncülük eden BuildingSMART Türkiye’nin kurucularından ve yürütme kurulu başkanıdır. Türkiye İMSAD Güvenli Yapılar ve Kentsel Dönüşüm Komite başkanı olarak birçök sektörel rapor ve stratejik yol haritası hazırlanmasına katkı vermiştir.

Online Bağış

Türkiye Deprem Vakfı'na destek ol.

Yukarı