Türkiye Deprem Vakfı 2021 Olağan mütevelli heyet toplantısını 21 Aralık 2021 tarihinde gerçekleştirdi.

Toplantı yeni seçilen yönetim kurulu başkanı Prof. Dr. Alper İlki’nin açılış konuşmasıyla başladı,  2021 yılında Türkiye Deprem Vakfının faaliyetleri Yönetim Kurulu Üyeleri ve Mütevelli heyet üyeleriyle paylaşıldı. 2022 yılı faaliyet önerileri ve mali raporun sunulmasından sonra  yeni Yönetim Kurulu ve Mütevelli Heyeti seçimleri yapıldı.

Toplantıya İBB Deprem Risk Yönetimi ve Kentsel İyileştirme Daire Başkanı Tayfun Kahraman, İBB Deprem Zemin İnceleme Müdürü Kemal Duran, MEF üniversitesi Rektörü Muhammed Şahin, Jeoloji Mühendisleri Odası Başkanı Hüseyin Alan ve  Mütevelli Heyet üyeleri ve Yönetim Kurulu üyeleri katıldı. Toplantıda yeni işbirlikleri ve projelerle ilgili fikir alışverişinde bulunuldu.